Assalamualaikum...minggu ni terasa semacam ada satu kepuasan apabila mendengar beberapa bekas pelajar disini telah mula menjalankan perniagaan membuat produk bakeri, bermula di rumah. Itu lah harapan saya agar lebih ramai lagi ushawan yg akan menceburi perniagaan bakeri. Pada minggu ini juga Bakeri Ria Academy meneruskan kursus bakeri untuk lebih ramai lagi berpeluang mempelajari teknik pembuatan pelbagai jenis produk bakeri. Jadual minggu ini adalah:
ROOM 126 Jan 08 - Variety Bun(13 type) & Donut(8 type) - Pengajar chef Jun
27 Jan 08 - Variety Croissant, Danish & Puff Pastry - Pengajar cheffarid & che Jun
* Yuran RM 250 (Biasa RM 300)
ROOM 226 Jan 08 - Hup Tow Saw Cookies, Chocolate Chips Cookies, Lemon Cheese Cake & Chiffone Cake - Pengajar chef Muhammad
27 Jan 08 - Sponge Cake, Pandan Layer Cake, Carrot Cake & Variety Tartlet & Pie - Pengajar chef Muhammad
* Yuran RM 250 (Biasa RM 300)
ROOM 326 Jan 08 - Variety Tartlert, Bueberry Pie, Manual Resepi Muffin & Cream Puff - Pengajar chef Saiful
27 Jan 08 - Coklat Buatan Tangan - chef Saiful
* Yuran RM 250 (Biasa RM 300)
Hand On Concept * Bahan Mentah Disediakan * Silibus * Sijil Penyertaan * Produk yang dibuat dibawa pulang * Kursus Bermula 10.00 am - 03.30 pmBerminat, Sila Hubungi cheffarid 019-3824067,atau sila klik disini untuk pendaftaran
http://cheffarid.com/?page_id=4