KURSUS PADA 10 & 11 Mei 08 ADALAH:
Kursus Berpakej (2 Hari)
ROOM 1 - Yuran RM 250
10 Mei 08 - Variety Croissant, Danish & Puff Pastry
11 Mei 08 - Variety Bun (13 Jenis)& Donut (6 Jenis)
ROOM 2 - Yuran RM 250
10 Mei 08 - Basic Royal Icing Cake - Modul cara membuat sugar paste, campuran warna, daun, bentuk2 rekaan, bunga hiasan)
11 Mei 08 - Sambungan Royal Icing Cake & Royal Icing Cup Cake Decoratin - Modul membuat gubahan, topping, tirai hiasan, hiasan atas Cup Cake menggunakan Sugar Paste)
ROOM 3 - Yuran RM 250
10 Mei 08 - Black Forest Cake, Tiramisu Cake & Strawberry Mouse Cake
11 Mei 08 - Butter Cream & Cup Cake Decoration
"Hand On Concept * Bahan Mentah Disediakan * Silibus * Sijil Penyertaan * Produk yang dibuat dibawa pulang * Kursus Bermula 10.00 am -4.30 pm Berminat, Sila Hubungi cheffarid 019-3824067,atau
sila klik disini untuk pendaftaran
http://cheffarid.com/?page_id=4